www.diagnosverktyg.se

OBD Ström-Booster och spänningsskydd

TDB013 OBD Ström-Booster och spänningsskydd

TDB013 OBD Ström-Booster och spänningsskydd har utformats för att skydda din diagnosutrustning från att bli skadad av problem med fordonet du testar. Många fordon kan uppvisa okända problem och att plugga in en utrustning som är värd tiotusentals kronor kan vara en stor risk.

Med startpaket, boosters och billaddare kan antalet störningar, spänningsspetsar och strömtoppar lätt skada er dyra utrustning.

TDB013 lägger till en extra försäkringsnivå och erbjuder det skydd du behöver. TDB013 kommer att ta skadorna i stället för din dyra diagnostiska utrustning, och det kommer inte lämna dig utan din utrustning i dagar och kanske till och med veckor medan du reparerar det.

En ytterligare smart funktion hos TDB013 är dess förmåga att hantera matningsspänningen som finns på pin 16 i OBD-porten. Detta varierar beroende på fordonet, batteriets tillstånd och ledningarna från batteriet till OBD-porten. Det är inte ovanligt att bara ha 11 volt vid OBD-porten när batteriet är vid 12 volt. TDB013 kommer att behålla 12 volt till din diagnostisk utrustning oavsett om OBD-porten är 10 volt eller till och med 15 volt. Det kommer att upprätthålla en fast 12 volt likström till stift 16 förutsatt att batteriet/strömkällan inte levererar mindre.

Det betyder att det släpper ut alla spänningsändringar på grund av överladdning, förstärkningspaket eller batteriladdare som kan orsaka kaos med allt som är kopplat till fordonet.

Dessutom, om batterinivån är låg och diagnostis utrustningen kräver 12 volt för att fungera, har du en fast 12 volt ström även om batteriet är 10 volt kan vara ett verkligt plus när du försöker diagnostisera ett fordonsproblem .

TDB013, en diagnostisk maskin livslängd .....

Nerladdning

 - Video

 -Broschyr - Engelsk

 - Manual

900,00 kr

Obekräftad leveranstid
Artikel-ID: DV-TDB013