www.diagnosverktyg.se

Om Diagnosverktyg.se

Vår verksamhet grundar sig i SkantzBil, ett företag som varit i drift i 30år. Vi har med tiden skaffat oss en spetskompetens inom diagnostik, felsökning och fordonselektronik, och företag runtom vänder sig till oss för hjälp med elfel och diagnostikbehov (märkesverkstäder såsom enskilda verkstäder)

Det vi inte löser via telefon kan vi lösa i vår verkstad eller via fjärrhjälp


Vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt verktyg till verksamheten eller som garagemeckare. Det kommer dagligen förfrågningar av alla dess slag, och vi har lärt oss att ett verktyg räcker nästan aldrig. Det finns inget verktyg på marknaden idag som klarar allt, därför är det extra viktigt att hitta ett eller några verktyg som täcker just era behov, eller mestadelen av dem. Ett "nej vi kan inte felsöka denna bilen/modellen" betyder förlorad inkomst. 

Därför har vi som ambition att förse er med verktyg som klarar jobben, och dessutom ger vi er möjlighet att till bästa tänkbara priser utöka ert diagnosverktygssortiment med tiden eller efter behov. För varför köpa dyra märkesverktyg som man kanske inte ens kan hantera eller som saknar funktioner man egentligen behöver? 

Dessutom har vi skapat oss ett brett kontaktnätverk av verkstäder, bilhandlare, leverantörer och återförsäljare, för att skapa den bästa tänkbara testgrund för verktygen vi säljer. Detta hjälper oss välja vilka produkter vi ska sälja och se hur de fungerar, samt bidrar med opartiska omdömen från våra test tekniker. 

Verktyg från tekniker till tekniker. Bättre och mer jordnära än så blir det inte!